Ellemijn2021-60.jpg

Mijn naam is Ellemijn Nonkes

HOLISTISCH ENERGIE, TRANSFORMATIE & INNERLIJK LEIDERSCHAP COACH, YOGADOCENT, CREATOR & ONDERNEMER 

Ellemijn2021-12.jpg

Als Holistisch Energie, Transformatie en Innerlijk Leiderschap Coach nodig ik je uit om je hoogste potentieel te leven. Ik geloof dat iedereen verlangt naar een vrij leven waarin je authentiek jezelf kunt zijn. Mijn grootste lessen van de afgelopen 8 jaar vertellen me hoe bewuster we worden, hoe meer we innerlijke vrijheid ervaren.
Je verhoogt je energie door je bewust te worden van jezelf. Hierdoor verandert ‘weten’ naar ‘toepassen’ en ‘integreren’.
Je zakt van je hoofd naar je hart, daar waar je echte vrijheid voelt!

 

Jarenlang zocht ik naar deze vrijheid in prestatie, feesten, spiritualiteit, een dagelijkse yoga practice, voeding, strenge regels voor mezelf en mezelf pushen. Ik was op zoek naar grond en erkenning in mezelf.  Ik voelde dat het anders kon. Met liefde en bewustzijn als basis, kwam ik thuis bij mijn authentieke zelf.

Ik begeleid je in het proces van groeien, jezelf stretchen en je door confrontatie bewegen, zodat ook jij innerlijk leiderschap kan nemen over jezelf. Ik faciliteer een veilige plek waar jij overtuigingen kunt doorbreken, waar je durft te dromen, je jezelf de ruimte geeft om je te verbinden met je grootsheid en je eigen-wijsheid. 

 

De Breakthrough Journey & de Inner Leadership Journey nemen je mee op reis naar binnen: Je innerlijke wereld. Hier mag je doorvoelen, ervaren en belichamen wat jou die innerlijke vrijheid geeft.  Mijn missie is dat jij durft te luisteren naar je innerlijke stem, je intuïtie, je dharma of purpose en vanuit die plek het leven ten volste te ervaren. Ik geloof dat wanneer jij durft te luisteren naar je innerlijke stem, je het leven creëert naar jouw waarden.
 


Her-inner, luister, kom thuis.

Breakthrough Journey

3 Months of Breaking Open

Een transformerende journey waarin je intensief samenwerkt met mij. Dit betekent in alle eerlijkheid jezelf aankijken, confronteren, doorvoelen, door patronen heen breken en integreren. Je gaat een grootse transformatie door: we bewegen samen van een  ‘innerlijk weten’ naar doorbraak en integratie. 

Wat krijg ik?
 

 • Breakthrough Opening sessie (90 minuten)
   

 • 5 x 1:1 Coaching sessies gericht op diepe innerlijke transformatie, healing, doorbaak en integratie.
   

 • Een persoonlijke hypno-visualisatie meditatie + opname voor het telkens meer thuiskomen door jouw Breakthrough
   

 • Een samenvatting na elke sessie per e-mail 
   

 • Integratie tools om jezelf accountable te houden en je innerlijk vrij te voelen!

Inner Leadership Journey

6 Months of Inner Leadership

Een liberating journey! Na 6 maanden leef jij je leven vanuit innerlijke vrijheid, je energie is stralend, licht en helder. Je bent bewust en authentiek jezelf, waardoor een magneet voor hetgeen dat jij wilt aantrekken in je leven.  Je volgt je hoogste potentieel en leidt vanuit je hart! Door een half jaar je energie te richten op healing, jezelf 'stretchen', innerlijke kracht, je eigen unieke licht en bewustzijn, kom je thuis bij jezelf. Je ervaart een leven vol verbinding, liefde en energie!
 

Wat krijg ik?
 

 • Breakthrough Opening sessie (90 minuten)
   

 • 8 x 1:1 Coaching sessies gericht op diepe innerlijke transformatie, healing, doorbaak en integratie.
   

 • 1 x 1:1 Breathwork sessie, Reiki Healing of Energetische Healing
   

 • Een persoonlijke hypno-visualisatie meditatie + opname passend bij jouw unieke journey
   

 • Inner Leadership Cacao Closing Ceremonie
   

 • Een samenvatting na elke sessie per e-mail 
   

 • Integratie tools om jezelf accountable te houden en je innerlijk vrij te voelen!

IMG_2410.JPG

LET'S CONNECT

HEB JE VRAGEN OVER EEN JOURNEY?
Boek dan je vrijblijvende gratis 1:1 gesprek van 20 minuten.
 

WIL JE SAMENWERKEN OF BEN JE GEINTRESSEERD IN MIJN WERK?
Stuur me gerust een berichtje via de connect form. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

ERVARINGEN

'' Toen ik begon met mijn coachingstraject bij Ellemijn voelde ik veel angsten en oude pijn. Ik voelde dat er veel was om te helen, maar ik was te bang om het toe te laten. Vanaf mijn allereerste sessie met Ellemijn voelde ik de ruimte, liefde en veiligheid om mijn verdriet en angsten te omarmen.
 

Ellemijn houdt je een spiegel voor waarin je je eigen overtuigingen en patronen ziet, maar vooral ook je eigen kracht. Ze heeft mij de tools en ondersteuning gegeven om mijzelf te helen, om echt ten diepste te voelen dat ik alle kracht al in mijzelf heb. Dat maakt Ellemijn zo uniek als coach: ze laat je her-inneren dat jíj alle kracht hebt om jezelf te helen en dat zij er is om je een liefdevol duwtje in de goede richting te geven. Dit doet ze door middel van visualisaties, hypno-meditaties en het stellen van kritische vragen.

 

Ellemijn heeft zo’n diepe wijsheid en rust, en wanneer je met haar werkt zal ze dat ook in jou naar boven brengen.

 

Ze heeft mij de safe space gegeven waarin ik mijn grootste angsten aan kon kijken, en mij geholpen om die angsten te transformeren in kracht en liefde. Ik raad Ellemijn aan iedereen aan die leiderschap wil nemen over zijn/haar leven vanuit innerlijke kracht en liefde.'' 

 

Louisa